لوگو دلوان

طراحی و ساخت اپلیکیشن چگونه است؟

طراحی-اپلیکیشن-چگونه-است
زمان مطالعه: ۶ دقیقه

خیلی از افراد علاقمند هستند تا بدانند که طراحی اپلیکیشن چگونه است؟، اپلیکیشن ها این روزها یک بخش جدا نشدنی از زندگی ما انسان ها هستند، خیلی از کارهای ما به کمک اپلیکیشن ها به راحتی هر چه تمام تر انجام می شوند.در پاسخ به این سوال که طراحی اپلیکیشن چگونه است، باید بگوییم که اپلیکیشن ها به نوع طراحی می شوند که بتوان آن ها را بر روی سیستم های هوشمند مانند گوشی، تبلت، کامپیوتر و … نصب نمود. در واقع اپلیکیشن ها هستند تا به ما کمک کنند با صرف وقت کم تر و هزینه ی کمتر، با امنیت و آرامش، تمامی کارهای خود را انجام دهیم.

برای اینکه بفهمیم طراحی اپلیکیشن ها چگونه است ابتدا باید بدانیم که اپلیکیشن ها در چه زمینه هایی می توانند طراحی و ساخته شوند. اپلیکیشن ها در تمامی زمینه های مختلف می توانند ساخته و پرداخته شوند. زمینه هایی مانند برنامه های آب و هوا، آشپزی و رستوران، آموزشی، ارتباطی، امور مالی، پزشکی، تناسب اندام، خرید، رفت و آمد، سبک زندگی، سفر، شبکه های اجتماعی، شخصی سازی، عکاسی و ویدئو، کتاب ها و مطبوعات، کودک، مذهبی، موسیقی و ورزشی و … همگی مواردی هستند که در بحث طراحی یک اپلیکیشن می توانند گنجانده شوند.

برای ساخت و طراحی یک اپلیکیشن شما نیاز به تفکر، تخصص و تجربه و دانش دارید. بدون این موارد امکان ندارد که در مسیری که قدم برداشته اید بتوانید موفق شوید. بله! هر کسی می تواند به کمک یک سری افزونه های آماده یک اپلیکیشن ساده برای کسب و کار خود راه اندازی کند، اما اگر دوست دارید که حرفه ای باشید و حرفه ای عمل کنید، حتما باید به دنبال تخصص و تجربه باشید. در ادامه برای تان خواهیم گفت که طراحی اپلیکیشن چگونه است و برای طراحی اپلیکیشن به چه چیزهایی نیاز دارید. لطفا تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

مراحل طراحی اپلیکیشن

مراحل طراحی اپلیکیشن چگونه است؟

اینکه بدانیم طراحی اپلیکیشن چگونه است، کمک زیادی در پشتیبانی شما در از خدمات اپلیکیشن ما خواهد کرد. هر اپلیکیشنی می تواند به صورت آماده و یا کد نویسی شده، طراحی و ساخته شود. به طور کلی، می توانیم بگوییم که هر طراحی اپلیکیشنی شامل چهار مرحله ی اصلی می شود. این چهار مرحله عبارت اند از : کدنویسی، طراحی گرافیکی، تست و نسخه برداری. انجام این مراحل تخصصی است و برای این که نتیجه ی مطلوبی به دست آید نیاز است که از متخصصین این راه کمک بگیرید. در ادامه برایتان توضیح می دهیم که مراحل طراحی اپلیکیشن چگونه است؟

ویژگی های یک اپلیکیشن خوب چیست؟
مطالعه بیشتر

۱- قدم اول در طراحی اپلیکیشن شناخت نیاز جامعه است. شما باید بدانید که در جامعه ی شما به چه مواردی هنوز پرداخته نشده است. سپس ببینید که آیا می توانید با ایده ای که دارید این نیاز را بر طرف سازید یا خیر! البته که این مرحله به همین آسانی ها نیست و در قالب همین جملاتی که گفتیم خلاصه نمی شود. ایده ی شما باید در جهت کاهش هزینه ها، صرفه جویی در وقت و ارتقای سطح تکنولوژی باشد. در غیر این صورت ایده ی جالبی نیست که بشود از آن استقبال نمود.

۲- قدم دوم شناخت مخاطب است؛ شما باید بدانید که برای چه قشری از جامعه می خواهید این ایده را پیاده سازی نمایید. این طور نباشد که شما تنها بدون هیچ استراتژی دیجیتال مارکتینگی، ایده ی خود را نمایان کنید. شما باید بتوانید با شناخت جامعه ی مورد نظرتان و ارائه ی ایده تان به آن ها، هدف خود را پیاده سازی نمایید. یکی از بهترین راه ها برای بالا بردن بازدهی و استفاده از اپلیکیشن، این است که جامعه ی آماری خود را مشخص نمایید. پس ابتدا این سوالات را از خودتان بپرسید : مخاطب شما چه جنسیتی دارد؟ چه سنی دارد؟ کجا زندگی می کند و معمولا از چه پلتفرم هایی برای برطرف کردن نیازهای خود کمک می گیرد. این طور حتما تکلیفتان با خودتان و ایده و اپلیکیشنی که می خواهید طراحی کنید مشخص تر خواهد شد.

۳- قدم سوم در این زمینه این است که شما باید بدانید که چگونه می خواهید کسب درآمد نمایید: ببینید راه های کسب درآمد از اپلیکیشن بسیار زیاد است. ابتدا شما باید بدانید که دوست دارید چگونه از اپلیکیشن تان به سود برسید و سپس به دنبال این باشید که طراحی اپلیکیشن چگونه است. یک اپلیکیشن می تواند از طریق تبلیغات مانند ایمیل مارکتینگ، موبایل مارکتینگ، تبلیغات بنری، تولید محتوا و … کسب درآمد کند. برخی از اپلیکیشن ها می توانند با حق دانلود فایل کسب درآمد نمایند و برخی از آن ها خدمات کلی ای که ارائه می دهند رایگان است اما دارای پرداخت درون برنامه می باند و یک سری اپلیکیشن ها کلا پولی هستند. شما باید بدانید کدام نوع طراحی اپلیکیشن اختصاصی برای شما مفید است. در کنار این موارد شما باید به این موضوع نیز دقت نمایید که توسعه، بازاریابی، تبلیغات و انتشار آن اپلیکیشن نیز باید چگونه باشد.

طراحی اپلیکیشن اندروید یا iOS؟ کدام یک بهتر است؟
مطالعه بیشتر

کسب درآمد با اپلیکیشن

۴- گام چهارم ، این است که باید دست به کار شوید. یعنی ایده ی خود را تا مرحله ی اجرا پیش ببرید. برای اجرایی کردن ایده ی خود شما دو راه دارید، یک اینکه با دریافت مشاوره طراحی اپلیکیشن، کا  خود را به مجموعه های حرفه ای و کاربلد بسپارید تا طراحی اپلیکیشن موبایل شما را انجام دهند و یا خودتان پیگیر این باشید که بفهمید طراحی اپلیکیشن چگونه است. یعنی خودتان یاد بگیرید که یک اپلیکیشن چگونه کد نویسی و اجرا می گردد.

۵- گام پنجم این است که اولین نمونه ی اجرایی شده از ایده تان را توسعه دهید. شما باید یک نمونه از اپلیکیشن طراحی شده تان را به مرحله ی ارائه برسانید و دلیل آن هم این است که با این کار شما فرایند بازاریابی و جذب سرمایه را به راحتی هر چه تمام تر انجام خواهید داد.

۶- گام ششم آنالیز و تحلیل است. بله! شما باید تمامی رفتارها و استراتژی های رقیبان تان را زیر نظر داشته باشید و آن ها را آنالیز کنید. با این کار بازار دستتان می آید. در واقع شما بدون اینکه فعالی خاصی کرده و باشید و بدون اینکه هزینه ای کنید، از آنالیز و تحلیل رفتارها و فعالیت های رقیبان تان می توانید متوجه شوید که ماجرا از چه قرار است و سپس بر پایه ی همین نتیجه ها، کار خود را آغاز نمایید.

۷- رسیدیم به گام هفتم که گرفتن تست بتاست. با کمک تست بتا شما می توانید بازخورد جامعه ی هدف تان را نسبت به اپلیکیشن تان دریافت نمایید. تست بتا کمک بسیار بزرگی برای دیده شدن اپلیکیشن شما در مارکت های اپلیکیشن مانند اپ استور می باشد. البته علاوه بر این تست بتا به اپلیکیشن موبایل شما کمک می کند تا ریسک ها و باگ های برنامه از بین برود.

۸- گام هشتم هم چیزی نیست جز بر طرف کردن باگ های اپلیکیشن و انتشار آن : با طی کردن مراحلی که برایتان گفتیم، حتما شما تا اینجای کار متوجه بازخوردهای مختلف کاربران نسبت به اپلیکیشن تان شده اید. با توجه به همین نتایجی که از تحلیل آمارها به دستتان می رسد سعی کنید ایرادات اپ خود را برطرف نمایید. اپلیکیشن شما باید به گونه ای طراحی شود که راه برای ارتقا و به روز شدن آن کاملا باز باشد. البته که انتظار اپلیکیشن تازه ابتدای کار است شما باید از روش های مختلف بازاریابی درونگرا و بازاریابی برونگرا به معرفی اپلیکیشن خود بپردازید.

روانشناسی رنگ چه تاثیری در طراحی اپلیکیشن دارد؟
مطالعه بیشتر

تست و اجرا اپلیکیشن

تست بتا در طراحی اپلیکیشن چگونه است؟

گفتیم که تست بتا کمک می کند که شما با بازخوردهای کاربران تان نسبت به اپلیکیشن تان آشنا شوید. اما قبل از اینکه این تست را انجام دهید نیاز است که تست آلفا را انجام دهید. با گرفتن تست آلفا شما به راحتی متوجه ایرادات و باگ های موجود در اپلیکیشن تان خواهید شد و آن ها را حذف خواهید کرد. یادتان باشد که اپلیکیشن شما باد حتما به راحتی اجرا شود و در مرحله ی اجرا در سیستم های هوشمند مختلف باگی نداشته باشد. شناخت و درک درست و به موقع از جامعه ی که مورد نظرتان است در کنار بررسی و تحقیقات بازار، به شما کمک می کند که تست بتای شما با نتیجه ی خیلی مثبت عملی شود.

 

 سخن آخر

حتما تا همینجا هم متوجه شده اید که طراحی اپلیکیشن حرفه ای، یک کار بسیار تخصصی و تیمی است. یک نفر به تنهایی نمی تواند از پس طراحی و ساخت و رونمایی و ارائه ی یک اپلیکیشن به جامعه برآید. دقت و تخصص و تجربه، سه عامل موثر و مهم در شکل گیری یک اپلیکیشن هستند. اما تنها طراحی اپلیکیشن مهم نیست. یک اپلیکیشن هر چقدر هم حرفه ای طراحی شده باشد باز هم بدون تسلط بر سرفصل های دیجیتال مارکتینگ امکان رشد اپ در جامعه فراهم نخواهد شد.

کیفیت یک اپلیکیشن می تواند به تنهایی حکم یک تبلیغ را برای آن داشته باشد اما کیفیت هم در گرو یک تیم پشتیبانی خوب قرار دارد. در کنار تمامی این موارد چیزی که در طراحی یک اپلیکیشن مهم است این است که طراحی آن به گونه ای انجام شود که قابلیت ارتقا و به روز رسانی برای آن به راحتی فراهم باشد. چرا که بدون چنین امکاناتی، عملا بعد یک مدت کوتاه اپلیکیشن بلا استفاده خواهد ماند.

مشاهده

سایر مقالات دلوان

معرفی بهترین اپلیکیشن بیمه

معرفی ۸ تا از بهترین اپلیکیشن های بیمه

زمان مطالعه: ۵ دقیقه امروزه خدمات بسیار زیادی از طریق بستر اینترنت در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.  طراحی استارت‌آپ های خدمات بیمه چند وقتی هست که بین صاحبان کسب

Api چیست و چه کاربردی دارد؟

Api چیست و چه کاربردی دارد؟

زمان مطالعه: ۹ دقیقه آشنایی با مفهوم Api Api  یا همان application programming interface ( رابط برنامه نویسی کاربردی) یک مجموعه ای از تعاریف و پروتکل های ساخت و

>