لوگو دلوان

درآمد طراحی اپلیکیشن و استخدام در شرکت های بزرگ

درآمد-طراحی-اپلیکیشن-در-ایران
زمان مطالعه: ۶ دقیقه

درآمد طراحی اپلیکیشن این روزها آنقدر زیاد است که این شغل را به یکی از پردرآمدترین شغل های دنیا تبدیل کرده است. با توجه به همه گیر شدن بازار داغ طراحی اپلیکیشن برای کسب و کارهای مختلف، طبیعی است که این شغل نیز طرفداران زیادی پیدا کند. البته که شغل برنامه نویسی همانقدر که درآمد خوبی دارد، همانقدر هم به تسلط، تخصص و دانش خاص برنامه نویسی احتیاج دارد. بنابراین برنامه نویسان برای طراحی اپلیکیشن ها زحمات زیادی می کشند. علاوه بر این، درآمد طراحی اپلیکیشن به نوع اپلیکیشنی که سفارش داده شده نیز بستگی دارد. گاهی اوقات صاحبان کسب و کارها دوست دارند که اپلیکیشن آن ها مطابق با قالب های آماده برنامه نویسی و تولید شود. گاهی اوقات هم تمایل دارند که طراحی اپلیکیشن اختصاصی برای کسب و کارشان انجام شود. طبیعتا طراحی اپلیکیشن اختصاصی هزینه بیشتری نسبت به قالب های آماده دارد.

درآمد طراحی اپلیکیشن

با یک نگاه سرسری به پولدارترین افراد جهان می توانید دریابید که اهمیت برنامه نویسی و طراحی اپلیکیشن ها وب سایت ها تا چه در اقتصاد دنیای امروز تاثیر گذاشته است. جف بزوس (بنیانگذار آمازون)، بیل گیتس (بنیانگذار مایکروسافت)، مارک زاکربرگ (بنیانگذار فیسبوک)، لری الیسون (بنیانگذار اوراکل)، همگی جزو پولدارترین افراد دنیا هستند که با توجه به زمینه ی فعالیتی که دارند، به نحوی با شغل برنامه نویسی در ارتباط هستند. همین است که امروز برنامه نویسی یکی از پولسازترین شغل های جهان محسوب می شود.

در ادامه بحث درآمد طراحی اپلیکیشن، این را بگوییم که یک برنامه نویس و طراحی اپلیکیشن می تواند به صورت تنها و یا به همراه یک مجموعه کار کند. میزان درآمد او نیز در یک مجموعه یا به تنهایی، به میزان کیفیت کارش بستگی دارد. راستش را بخواهید درآمد طراحی اپلیکیشن به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه شرح هر کدام از آن ها خواهیم پرداخت. پیشنهاد می کنیم برای درک بیشتر سلسله مراتب این شغل، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

درامد-طراحی-اپلیکیشن

نگاهی به درآمد طراحی اپلیکیشن در ایران

هر گوشی اندروید در ایران و یا هر کجای دنیا، می تواند یک مشتری برای طراحی اپلیکیشن باشد و می تواند راهی برای درآمد طراحی اپلیکیشن تلقی شود. خوشبختانه این اتفاق در ایران هم رخ داد و پیدایش گوشی های هوشمند مختلف، زمینه را برای فعالیت برنامه نویسان و طراحان اپلیکیشن حرفه ای، آماده نمود. بازار بزرگ و داغ طراحی اپلیکیشن، قابلیتی این را دارد که طراحان اپلیکیشن را در زمینه های مختلف تولید و اجرا و توسعه ی اپلیکیشن ها به کار گیرد. بنابراین اگر گمان می کنید که درآمد طراحی اپلیکیشن تنها محدود به طراحی آن است، سخت در اشتباهید!

چه پارامترهایی بر قیمت اپلیکیشن تاثیرگذار است؟
مطالعه بیشتر

البته که طراحی اپلیکیشن حرفه ای، نیازمند تسلط بر زبان برنامه نویسی اندروید می باشد. برنامه نویسی اندروید یکی از مهم ترین ارکان طراحی انواع اپلیکیشن به حساب می آید و اتفاقا بسیار پول ساز است. یکی از مهم ترین زمینه های کاری برای برنامه نویسان اندروید در ایران، توسعه اپلیکیشن ها بصورت مستقل و عرضه آن به بازار است. البته که این کار هم می تواند به صورت فردی و مستقل انجام شود و هم می تواند به صورت شرکتی و به عنوان یک توسعه دهنده در مجموعه های مختلف، عملی گردد. حالا باید ببینیم که درآمد طراحی اپلیکیشن در این زمینه های کاری که برایتان نام بردیم چگونه است.

بررسی درآمد برنامه نویسی اندروید از طریق کار در گروه یا شرکت به عنوان توسعه دهنده

یکی از بهترین و پولسازترین زبان های برنامه نویسی در ایران، زبان برنامه نویسی جاوا یا همان اندروید است. هنوز که هنوزه، تقاضای زیاد اپلیکیشن در فضای برنامه نویسی جاوا بسیار زیاد است و همین موضوع باعث می شود که درآمد افراد مسلط به این زبان برنامه نویسی نیز تا حد خیلی زیادی بالا باشد.

میزان سابقه ی کار، تخصص برنامه نویسان و سطح کیفی برنامه نویسی یک برنامه نویس است که درآمد طراحی اپلیکیشن را برای او مشخص می کند. طبیعتا هر چقدر یک فرد در طراحی انواع اپلیکیشن، حرفه ای تر باشد و سابقه ی کاری بیشتری داشته باشد، به همان نسبت، درآمد طراحی اپلیکیشن موبایل برای او بیشتر خواهد بود. در کنار تمامی این موارد چون قرار است که کار برنامه نویس و درآمد او در یک مجموعه و یا شرکت مورد بررسی قرار بگیرد، پس سطح خود شرکت و مطرح بودن او در زمینه ی کاری اش نیز بر روی درآمد طراحی اپلیکیشن تاثیر بسیار زیادی خواهد گذاشت. این را در نظر داشته باشید که هر چقدر هم خود برنامه نویس، مسلط و حرفه ای باشد اما در یک شرکت و یا مجموعه ی غیر تخصصی مشغول به کار باشد، آن درآمدی که باید را دریافت نمی کند. چرا طبیعتا برای کار در یک مجموعه، درصدی از درآمد فرد به خود آن مجموعه تعلق می گیرد.

یادگیری و آموزش برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید و ios
مطالعه بیشتر

علاوه بر این، یک برنامه نویس می تواند در گروه های مختلف برنامه نویسی، به عنوان یک توسعه دهنده و به صورت پروژه ای کار قبول کند. این افراد می توانند در تیم هایی که به صورت پیمانکاری، کار پیاده سازی پروژه اپلیکیشن های موبایلی شرکت های دیگر را انجام می دهند، مشغول به کار شود و پروژه های مختلف توسعه ی اپلیکیشن و اجرای آن ها را بر عهده بگیرد. طبیعتا کار با چنین گروه هایی درآمد بیشتری نسبت به شرایط کارمندی دارد. چرا که هزینه ی تمام پروژه برای خود طراح است و تنها درصد کمی از مبلغ به مجموعه و تیم تعلق خواهد گرفت.

راه های کسب درآمد اپلیکیشن موبایل

برنامه نویسی اندروید از طریق تولید و توسعه اپلیکیشن های اندرویدی

برخی از برنامه نویسان در همان ابتدای پیدایش اپلیکیشن های موبایل، ان ها بر طبق یک سری قالب استاندارد اولیه، طراحی و تولید می کردند و سپس به فروش می رساندند. یعنی کاربر ابتدا پولی را پرداخت می کرد و سپس اپلیکیشن را دریافت می کرد. این کار مشکلات مختلفی در کیفیت نهایی کار داشت و ان هم این بود که کاربر بدون اینکه اصلا با اپلیکیشن کار کند و بداند که فضای داخلی اپلیکیشن گونه است، باید اعتماد می کرد و هزینه را پرداخت می کرد. اگر پس از پرداخت و دانلود، اپلیکیشن مورد نظر، آن چیزی نبود که کاربر می خواست، تازه مشکلات و کشمکش ها به وجود می آمد. اما حالا راه کسب درآمد طراحی اپلیکیشن متفاوت شده و این راه ها به دو دسته تقسیم می شوند.

راه های کسب درآمد اپلیکیشن موبایل

روش اول استفاده از دیجیتال مارکتینگ پیشرفت برای کسب درآمد از اپلیکیشن موبایل است. در این روش تمامی راه های دیجیتال مارکتینگ جواب خواهد داد. موبایل مارکتینگ، ایمیل مارکتینگ، تبلیغات بنری، اینستاگرام مارکتینگ، بازاریابی محتوا، اینفلوئنسر مارکتینگ، تبلیغات کلیکی، افیلیت مارکتینگ و … همگی مواردی هستند که می توانند راه های کسب درآمد طراحی اپلیکیشن باشند. در واقع این اپلیکیشن ها طراحی می شوند و کسب و کارهای مختلف برای این که خدمات و محصولات خود را معرفی کنند، از این بستر برای تبلیغات خود استفاده می کنند که طبیعتا هر تبلیغ، درآمد خاص خودش را برای طراح اپلیکیشن خواهد داشت. این روش دیجیتال مارکتینگ با تکیه بر نفوذ گوشی های هوشمند در زندگی روزمره ی مردم انجام می شود که تا به امروز نتایج خوبی را نیز در پی داشته است.

طراحی اپلیکیشن اندروید یا iOS؟ کدام یک بهتر است؟
مطالعه بیشتر

روش دوم برای کسب درآمد طراحی اپلیکیشن، استفاده از پرداخت های درون برنامه ای است. در این روش نیز، طراح به صورت مستقل کار می کند و بلکه خودش صاحب یک مجموعه ی این چنینی باشد. معمولا در این روش، اپلیکیشن طراحی می شود و به صورت رایگان در اختیار افراد و کاربران مخصوص خود قرار میگیرد اما پرداخت هزینه زمانی انجام می شود که کاربر برای کار کردن راحت تر با اپلیکیشن و یا دسترسی به نقاط اصلی و مختلف اپلیکیشن که توسط طراح، بلاک شده است باید مبلغی را پرداخت کند.

این روز ها خیلی از اپلیکیشن ها خدماتشان را همین طور در اختیار کاربرانشان قرار می دهند و کسب درآمد می کنند. این روش نوعی احترام به مخاطب است و کاوی این پیام است که شما ابتدا اپلیکیشن را ببینید و اگر از آن و عملکردش و خدماتش رضایت داشتید، برای استفاده از آن مبالغی را پرداخت نمایید. می بینید؟! در دنیای امروز دیگر هیچ چیز به اجبار انجام نمی شود و تنها به کار بردن یک سری استراتژی دیجیتال مارکتینگ به صورت هوشمندانه با چاشنی احترام به کاربر، می تواند منبع درآمد خوبی را برای شما رقم بزند. منبع درآمدی که هیچ وقت کسی فکرش را هم نمیکرد که روزی از این طریق هم بشود کسب درآمد کرد.

سخن آخر

تمامی این روش هایی که برای کسب درآمد از طریق طراحی اپلیکیشن برایتان گفتیم بسیار پرکاربرد و نتیجه بخش هستند. با یک بررسی سرسری توجه می شویم که تمامی این مراحل علاوه بر تخصص، تجربه و حرفه ای بودن طراحان اپلیکیشن، به تعداد کاربرانی که از اپلیکیشن استفاده می کنند، نیز بستگی دارد. یعنی اگر اپلیکیشنی نتواند آن طور که باید جذب کاربر داشته باشد، عملا درآمد خاصی عاید طراح اپلیکیشن نخواهد شد. پس شما باد با تسلط بر سرفصل های دیجیتال مارکتینگ بتوانید، اپلیکیشن خود را در جامعه مطرح کرده و کاربران مخصوص خود را جذب نمایید تا بدین وسیله بتوانید، درآمد خوبی از راه طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن به دست آورید.

مشاهده

سایر مقالات دلوان

معرفی بهترین اپلیکیشن بیمه

معرفی ۸ تا از بهترین اپلیکیشن های بیمه

زمان مطالعه: ۵ دقیقه امروزه خدمات بسیار زیادی از طریق بستر اینترنت در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.  طراحی استارت‌آپ های خدمات بیمه چند وقتی هست که بین صاحبان کسب

Api چیست و چه کاربردی دارد؟

Api چیست و چه کاربردی دارد؟

زمان مطالعه: ۹ دقیقه آشنایی با مفهوم Api Api  یا همان application programming interface ( رابط برنامه نویسی کاربردی) یک مجموعه ای از تعاریف و پروتکل های ساخت و

>